Kontakt os

Kontakt redaktionen

Har du et tip eller et forslag til en artikel, er du altid velkommen til at kontakte os. Herunder finder du vores forskellige mailadresser samt kontaktoplysninger på alle vores journalister og redaktører.

Vi ser frem til at høre fra dig.

cegor@jfmedier.dk

Peter Orry, Ansv. chefredaktør i Jysk Fynske Medier

Adresse

Gl. Kongevej 60, 16.
1850 Frederiksberg C

Tlf.: 33 88 88 88

Følg os

KøbenhavnLIV

Redaktionschef

43 33 23 76

cmo@jfmedier.dk

Daglig leder

65 45 58 38

jephe@jfmedier.dk

Jeg finder svar på det, du undrer dig over. Ser du noget underligt eller spændende i byen, trafikken eller naturen, må du meget gerne sende mig et tip.

Journalist

43 33 23 20

rem@jfmedier.dk

Jeg er din journalist i Valby. Jeg zoomer ind på Valby-borgernes udfordringer og går myndigheder og magthavere på klingen. Jeg fortæller dig også om bydelens gode ideer, fællesskab, hjælpsomhed og succeser og giver dig lokale tip.

Redaktør

43 33 23 40

andrb@jfmedier.dk

Der er så meget liv på Østerbro, som vi aldrig når at høre om. Jeg vil fortælle om de nyheder og mennesker, der bor og lever på Østerbro, og hjælpe lokale ildsjæle med at skabe det liv, der binder os sammen som bydel.

Journalist

76 41 49 95

revjo@jfmedier.dk

Jeg fortæller dig om, hvordan vi lever og bruger byen. Om singlelivet, familielivet, ungdomslivet og seniorlivet. Om udvikling, tendenser og muligheder, der gør livet i hovedstaden lidt bedre og en tand mere interessant.

Journalist

43 33 23 42

myvil@jfmedier.dk

Jeg fortæller om kriminaliteten i København – og når regnskabet gøres op i retssalen. Jeg hjælper dig til at forstå tendenser og ændrede kriminelle mønstre, og jeg sætter ansigt på gerningsmænd og ofre. Ved du noget, jeg ikke ved, så send mig gerne et tip.

Journalist

76 11 48 54

jenmo@jfmedier.dk

Jeg holder øje med trafikken for dig. Jeg fortæller om de manglende parkeringspladser, om fartbøllerne, og hvad der bliver gjort for at stoppe dem. Om cykelforhold, vejarbejde, offentlig transport og alt det andet, der påvirker dig, når du bevæger dig rundt i København.

Journalist

65 45 54 88

chlli@jfmedier.dk

AmagerLIV

Redaktør

43 33 23 87

jan@jfmedier.dk

Jeg fortæller de sjove, de positive, de mindre sjove og de kritiske historier fra Amager. Jeg har boet på Amager hele mit liv og kender øen på kryds og tværs. Jeg zoomer ind på udfordringerne og går myndigheder og magthavere på klingen.

Journalist

43 33 23 25

olilo@jfmedier.dk

Jeg er din journalist på Amager, og sammen skal vi fortælle de historier, der har betydning for vores hverdag på øen. Om de bedste ideer, fællesskabet, hjælpsomheden og succeserne – og så giver jeg dig de gode lokale tip.

FrederiksbergLIV

Jeg holder skarpt øje med børne- og ungeområdet for dig. Jeg gør dig klogere på de daglige udfordringer på de københavnske skoler, men også når de gode eksempler kan inspirere til, at København får det bedst mulige børneliv.

Journalist

61 30 25 00

bob@jfmedier.dk

Jeg fortæller om det politiske liv på Frederiksberg og om de sager, der har betydning for os, der bor her. Jeg har et kritisk blik på det, magthaverne beslutter, og når der er udfordringer, sørger jeg for, at FrederiksbergLIV er med til at vise løsninger.